Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Ajándékkártya felhasználása

Ajándékkártya felhasználás

Gratulálunk, Ön egy Sponsorem Ajándékkártyát tart a kezében, amellyel bámulatosan gyorsan és kényelmesen vásárolhat, hiszen

 • az interneten a hét minden napján, a nap bármely órájában rendelhet,
 • nincsenek címletek, így éppen annyit költhet, amennyibe a termék/szolgáltatás kerül,
 • nem kell a boltokat járnia, számtalan webáruház kínálatából választhat,
 • pontosan nyomon követhető, hiszen egyenlegének változásairól e-mailben kap értesítést, de az Ügyfélkapun keresztül bármikor ellenőrizheti is azt,
 • biztonságos, hiszen a technikai hátteret banki szintű elektronikus rendszer biztosítja,
 • nem veszhet el a pénze, ha eltűnik a kártyája, egyszerűen letilthatja.

A Sponsorem Ajándékkártya felhasználójának nevét, jelszavát, az utalvány típusát és névértékét a doboz belsejébe ragasztva találja.

Az utalványok a szerződött elfogadóhelyeken gyorsan, egyszerűen és kényelmesen válthatók be az utalvány típusának megfelelő termékekre vagy szolgáltatásokra.

Az elfogadóhelyek köre folyamatosan bővül, akik akciókkal, kedvezményekkel és árengedményekkel is várják vásárlóikat. Így a Sponsorem e-utalványok tulajdonosai egyre szélesebb körben élvezhetik az internetes vásárlás előnyeit.

A Sponsorem e-utalvány felhasználása éppen olyan egyszerű, mint a bankkártyával történő netes fizetés, csak éppen ez a Sponsorem biztonságos Ügyfélkapuján keresztül valósul meg.

Mire vár, próbálja ki Sponsorem kártyáját!

Az Ajándékkártya felhasználásának menete közvetlenül a weboldalon

 1. A Sponsorem Ajándékkártyát a rajta lévő utalvány típusának megfelelő elfogadóhelyi partnereinknél, online, webáruházakban tudja felhasználni. Az utalvány felhasználásához válassza ki az Elfogadóhely-kereső segítségével a Sponsorem e-kártyájának megfelelő elfogadóhelyet, webáruházat.
 2. Tegye kosárba a választott termék(ek)et vagy szolgáltatás(oka)t.
 3. Lépjen tovább értelemszerűen a webáruház vásárlási folyamatait követve.
 4. Fizetési módként válassza a Sponsorem Elektronikus Utalványkártya fizetési módot.
 5. Vigye tovább a rendelési folyamatot.
 6. A fizetés ablakban felugrik a Sponsorem Ügyfélkapu, ahol a kártyaszám és a jelszó megadásával be tud lépni a biztonságos Ügyfélkapu felületére. A kártyájához tartozó jelszót és pin kódot a díszdoboz belsejében találja.
 7. A tranzakció automatikusan megjelenik az Ügyfélkapuban, itt a tranzakciót a pin kód megadását követően a Műveletek oszlopban található ikonok segítségével hagyhatja jóvá vagy törölheti.
 8. A rendszer levonja az összeget a Sponsorem kártyájáról és visszairányítja Önt a webáruház köszönő oldalára.
 9. A vásárlásról e-mailben kap visszaigazolást.

Az Ajándékkártya felhasználásának menete utólagos fizetéssel

Azoknál az elfogadóhelyeknél, ahol a megrendelés véglegesítése a szolgáltató visszaigazolásához kötött (pl. jegyrendelések, tanfolyamok, utazások stb.) a fizetés nem történik meg azonnal a weboldalon. Ezekben az esetekben az utalvány felhasználásának menete a következők szerint módosul:

 1. Az Elfogadóhely-kereső segítségével válassza ki a Sponsorem e-utalványának megfelelő elfogadóhelyet.
 2. Válassza ki a megrendelni kívánt termékeket, szolgáltatásokat.
 3. Vásárlási szándékát jelezze e-mailben, a rendelkezésre álló űrlapon vagy telefonon a szolgáltató felé.
 4. Így tudja leegyeztetni hogy hány főre és pontosan mire szeretné felhasználni az utalványt.
 5. A megbeszéltek szerint rögzíti az elfogadóhely a pontos összeget a Sponsorem rendszerében.
 6. Az ellenértéket a Sponsorem Ügyfélkapuba belépve fizetheti meg, meghatározott időn belül. A kártyájához tartozó jelszót és pin kódot a díszdoboz belsejében találja. A tranzakciót a pin kód megadását követően a Műveletek oszlopban található ikonok segítségével hagyhatja jóvá vagy törölheti.
 7. A rendszer levonja az összeget a Sponsorem kártyájáról.
 8. A felhasználásról e-mailben kap visszaigazolást.

A Sponsorem Ajándékkártyát az ajándékozást követő 2. év május 31-ig használhatja fel. A kártya érvényességét és az aktuális egyenleget az Ügyfélkapun belül tudja ellenőrizni. A változásokról e-mailben küldünk értesítést, emiatt fontos, hogy adja meg e-mail címét is az Ügyfélkapu felületén.

Segítségre van szüksége?

A Sponsorem Ajándékkártya felhasználásához további segítséget talán az Ügyfélkapu felületén a Letöltések/Dokumentumok menüpont alatt.

Amennyiben elakadt vagy olyan kérdése van, amelyre nem találja a választ weboldalunkon, akkor hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 9 és 17 óra között a 70/603-9419-es telefonszámon. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.