Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Kultúra e‑utalvány

A szórakozásra mindenkinek szüksége van, hogy kikapcsolódjon, feltöltődjön és újult erővel, motiváltan kezdjen hétfőn a munkahelyén. A Kultúra e-utalvány erre tökéletes eszköz.

 

Kultúra e-utalványt szinte bármilyen szórakozási lehetőségre, kulturális szolgáltatás igénybevételére szóló belépőjegy vagy bérlet vásárlására fel lehet használni. Legyen az koncert, fesztivál, dumaszínház, színház, cirkusz, opera, operett, táncelőadás, múzeum, kiállítás vagy zeneművészeti előadás. Maradandó élményekkel gazdagíthatja munkatársait és üzleti partnereit.

A Kultúra e-utalvány évente 50.000 Ft-ig adó- és járulékmentesen adható*. Különlegessége, hogy a hozzátartozóknak is adható, így egy négytagú család esetében a juttatás akár évi 200.000 Ft is lehet.

Az utalvány szabadon adható, így munkatársai mellett üzleti partnereit, beszállítóit vagy leendő üzletfeleit is meglepheti vele.

Válasszon több ezer esemény és több millió jegy közül!
Az utalvány szerződött elfogadóhelyi partnereinknél, a jegy.hu és a jegyaruhaz.hu weboldalain használható fel. Sőt, ha kinézett egy eseményt, de a jegyeket az oldalakon nem találja, a Jegyáruház.hu igyekszik azt is beszerezni. Így egy koncertről vagy előadásról sem maradhat le!

7 érv a Kultúra e-utalvány mellett

  1. a legnagyobb koncertekre és fesztiválokra is felhasználható,
  2. a gyerekek és a felnőttek is imádni fogják az izgalmas, változatos programokat,
  3. egy kipihent és élményektől motivált embernél jobb munkaerő nem létezik,
  4. évente kifizetőnként és fejenként 50 000 Ft értékben, akár hozzátartozóknak is adható,
  5. a felső összeghatárig adó- és járulékmentes,
  6. a kibocsátástól számított 2. év május 31-ig felhasználható,
  7. a legjobb élmény, amit csak munkavállalóinak, partnereinek ajándékozhat.

Szerezzen maradandó élményt az Kultúra e-utalvánnyal,
kattintson a gombra és kérjen bővebb tájékoztatást!