Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

PRÉMIUM Utalványkártya

Ha eddig úgy gondolta, hogy a pénznél jobban semmi nem motiválja a munkavállalóit, akkor Ön még nem ismeri a Sponsorem PRÉMIUM Prepaid Mastercard® Utalványkártyát!

 

Az utalványok legújabb generációja a legszélesebb körben felhasználható, Önnek munkáltatóként közel 40 százalékponttal kevesebbe kerül, mint a járulékteher, így 25%-kal több nettó juttatást eredményez.

A bérnél lényegesen kedvezőbb 40,71%-os adózású*, béren kívüli juttatásként adható PRÉMIUM Utalványkártya​ a Sponsorem Mastercard alapú fejlesztése, amely hazánkban több mint 120 000, Európában 4,7 millió, világszerte pedig több mint 35,9 millió POS terminálon és webáruházban használható fel.

A PRÉMIUM Utalványkártya​ olyan modern béren kívüli juttatási lehetőség Magyarországon, mely határok nélküli utalvány felhasználást biztosít, hisz a kártya külföldön történő fizetést is lehetővé tesz a munkavállalók számára.

A PRÉMIUM Utalványkártya​ készpénz felvételére természetesen nem alkalmas, azonban használható többek között tankolásra, különböző szolgáltatásokra, a lakás berendezésére, egy gyönyörű óra vagy ruha vásárlására, sőt gyógyszert, vitamint, élelmiszert, tisztítószert vagy akár pelenkát is lehet venni vele.

A PRÉMIUM Utalványkártya egyenlege kizárólag a munkáltató által feltölthető. A munkavállalóknak belső szabályzattal alátámasztva felső értékhatár nélkül adható.

A PRÉMIUM Utalványkártya felhasználási területeit tekintve leginkább a Sponsorem Ajándék e-utalványhoz hasonlítható, annál azonban jóval szélesebb körű lehetőséget biztosít, ugyanis az utalványkártyán lévő összegek online és offline is felhasználhatóak azokon a helyeken, ahol lehet Mastercard bankkártyával is fizetni. Legyen az egy magyar bevásárlóközpont, egy kis ajándéküzlet a tengerentúlon, egy repülőjegy Barcelonába vagy éppen egy angol webáruház.

7 érv a PRÉMIUM Utalványkártya mellett

  1. külföldön is - a világon bárhol - használható, ahol POS terminál található,
  2. a legszélesebb termék és szolgáltatáskörre elkölthető,
  3. a bérnél kedvezőbb adózású,
  4. magára, mindennapi kiadásokra és szeretteire is költheti, a legdrágább kiadások is fedezhetők vele,
  5. egy bankkártyához hasonlóan fizethet vele,
  6. nem inkasszálható,
  7. kis üzletekben, hatalmas bevásárlóközpontokban és webáruházakban is elfogadják.

*1995. évi CXVII. törvény 70.§ (1a), (3)


Tárja ki a világot munkavállalói számára, motiválja őket Sponsorem PRÉMIUM Prepaid Mastercard® Utalványkártyáva​l!