Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sportrendezvény belépő e‑utalvány

Adjon élményt munkatársainak, válassza az adó- és járulékmentesen* adható Sportrendezvény belépő e-utalványt kollégái motiválására vagy vegye le a lábukról vele üzleti partnereit!

 

A Sportrendezvény belépő e-utalványt sportrendezvényekre szóló belépőjegyek vagy bérlet vásárlására használható fel. Ha ezt az utalványt választja, alighanem könnyedén belopja magát munkatársai szívébe. 

Így adómentesen vásárolható belépő vagy bérlet a hazai bajnoki meccsekre, bármely hazai világversenyre, legyen az kézilabda, vízilabda, box, vívás vagy akár labdarúgás, de akár a Forma 1 VIP páholyába is lehet vele jegyet váltani.

A Sportrendezvény belépő e-utalványnak felső értékhatára nincs, bármilyen összegben adómentesen adható.

A Sportrendezvény belépő e-utalvány különlegessége, hogy bármely természetes vagy jogi személy, egyéb jogalany szervezet bármely természetes személynek korlátozás nélkül adhatja. Köztük semmilyen jogviszonynak vagy egyéb kapcsolatnak nem kell fennállnia. 

Hatékony csapatépítő lehet egy közös szurkolás a munkatársakkal, motiválhatja vele dolgozóit pl. egy értékesítési versenyen, de üzleti partnerei is rendkívül hálásak lesznek az élményre váltható Sportrendezvény belépő e-utalványért.

Az utalvány szerződött elfogadóhelyi partnerünknél, jegyaruhaz.hu weboldalon használható fel, minden magyar vonatkozású sporteseményre, de ha valamit esetleg mégsem talál a listában, elég csak felvenni a kapcsolatot a Jegyáruház.hu-val, akik egyedi igényeket is kiszolgálnak.

7 érv a Sportrendezvény belépő e-utalvány mellett

  1. bármilyen hazai sporteseményre felhasználható,
  2. felső összeghatár nélkül, bárkinek adható,
  3. extrahatékony motiváció lehet sportrajongó munkatársak esetében,
  4. a nettó, adózott bérrel szemben olyan, mintha féláron lennének a jegyek,
  5. kitűnő csapatépítő eszköz,
  6. a kibocsátástól számított 2. év május 31-ig felhasználható,
  7. munkavállalónak vagy akár üzleti partnernek is adható,

Válassza Sportrendezvény belépő e-utalványt, kattintson a gombra és kérjen bővebb tájékoztatást!